Abird

     “We zijn continu op zoek naar nieuwe producten waarmee u uw projecten nog veiliger en efficiënter kunt uitvoeren”

Verhuizing Abird | Rotterdam

Abird is continu in ontwikkeling. We investeren meer dan ooit in nieuw materiaal om u te laten profiteren van de voordelen van een hogere beschikbaarheid en een bredere vloot. Daarnaast betrekken wij deze maand een nieuwbouwpand aan de Wolgaweg in de Rotterdamse Europoort. Onze activiteiten aan de Welplaatkade zullen we vanuit de nieuwe locatie voortzetten.

Qua capaciteit verdubbelen wij op de nieuwe locatie. Daarnaast biedt het nieuwe pand een veiliger omgeving en maakt het een verdere optimalisatie in onze service en kwaliteit mogelijk. Het terrein is beter bereikbaar en u kunt voor zowel huur- als koopitems aan één balie terecht.

De komende weken zullen wij het nieuwe pand gebruiksklaar maken en er alles aan doen om het materiaal zo soepel mogelijk te verhuizen, zodat we vanaf maandag 29 oktober operationeel zijn.

Vanaf dat moment bereikt u ons op ons nieuwe adres voor het ophalen en retourneren van materiaal en zullen ook afspraken met medewerkers op dit adres plaatsvinden. Wij vragen u dit zowel intern als bij uw transporteur te verwerken, zodat leveringen juist worden afgewikkeld.

Vanaf 29 oktober is ons adres: Abird | Rotterdam, Wolgaweg 21, 3198 LR Rotterdam

De overige gegevens wijzigen niet. U kunt ons blijven bereiken op ons algemene telefoonnummer +31 (0)10 416 5511 of de rechtstreekse nummers die u beschikbaar heeft van uw contactpersoon.

Wij kijken enorm uit naar onze nieuwe werkomgeving en verwelkomen u graag wanneer alles in bedrijf is.

In English

DelenPrinten

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden

Uw log-in aanvragen?

Vraag hier uw log-in aan en ontdek zelf de mogelijkheden.

Lees meer

Plasmasnijders

Nieuw in het verhuur assortiment: Hypertherm plasmasnijders

Lees meer

Veiliger werken?

Ontdek het assortiment persoonlijke bescherming

Lees meer

Keuren en certificeren

Uw eigen machines vakkundig laten keuren en certificeren.

Lees meer