Abird

     “We zijn continu op zoek naar nieuwe producten waarmee u uw projecten nog veiliger en efficiënter kunt uitvoeren”

Rebranding en fusie Abird B.V. met zusterbedrijven

U kent ons als industriële specialist op het gebied van diverse disciplines, namelijk energie-, stroom- en lichtvoorzieningen, las- en snijmiddelen, hef- en hijsmiddelen en industriële gereedschappen. Gezamenlijk bieden we u een mooi pakket aan materieel en advies. Continu, 24/7.

For English version, click here

Rebranding Abird-bedrijven

Sinds december 2017 zijn wij onderdeel van Boels Rental. Hierdoor kunnen wij nog meer investeren in nieuw materiaal om de beschikbaarheid verder te laten toenemen, maar ook in het verder ontwikkelen van onze kennis op het gebied van onze specialismes. Zo kunnen wij u optimaal blijven voorzien van het juiste advies en kunt u beschikken over een breder assortiment aan huur- en koopitems.

Op 1 september 2018 zullen Abird B.V. en haar zusterbedrijven Burki Lastechniek, De Wit Las- en snijtechniek en Kamphuis Lastechniek fuseren tot 1 bedrijf. Binnen Boels zijn wij hierdoor dé industriële specialist en dit willen we graag uitdragen. Daarom hanteren wij vanaf deze datum binnen al onze Nederlandse vestigingen de naam Abird B.V. en zult u overal het nieuwe logo tegenkomen dat bovenstaande ontwikkelingen vertegenwoordigt. De overige B.V.’s vervallen hiermee.

 

 

 

 

 

Aanpassen bedrijfsgegevens

Ten gevolge van de fusie zijn er voor een aantal van onze relaties wijzigingen in onze tenaamstelling en betaalgegevens. Daarom verzoeken wij u vriendelijk deze te controleren en waar nodig per 1 september 2018 aan te passen naar de volgende gegevens:

Abird B.V. 
Rabobank nr. 1372.50.274BTW nr. NL006507062B01
IBAN: NL77RABO0137250274KVK Rotterdam: 24148307
BIC: RABONL2UFacturen: invoices@abird.nl

Abird bezit een unieke cultuur door onze specialismes, besef van kwaliteit, focus op veiligheid en servicegerichtheid van onze mensen. Het spreekt voor zich dat u hierop kunt blijven vertrouwen. Wij hopen dat u deze stap net zo positief zult ervaren als wij. Het zal leiden tot een verdere groei en het continue verbeteren van onze dienstverlening. Mag ik u bedanken voor onze samenwerking in het verleden en erop vertrouwen dat we u van dienst kunnen blijven zijn én dat u profijt zult hebben van deze positieve ontwikkelingen.

Michel Hogervorst

Managing Director Abird      

 

DelenPrinten

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden

Uw log-in aanvragen?

Vraag hier uw log-in aan en ontdek zelf de mogelijkheden.

Lees meer

Plasmasnijders

Nieuw in het verhuur assortiment: Hypertherm plasmasnijders

Lees meer

Veiliger werken?

Ontdek het assortiment persoonlijke bescherming

Lees meer

Keuren en certificeren

Uw eigen machines vakkundig laten keuren en certificeren.

Lees meer