Abird

     “We zijn continu op zoek naar nieuwe producten waarmee u uw projecten nog veiliger en efficiënter kunt uitvoeren”

Abird en Delta Rent fuseren

U kent Delta Rent als specialist op het gebied van industrieel verhuur. Dat is niet voor niks en dat blijven we ook met de kennis en service die u van ons gewend bent. Sinds maart van dit jaar zijn wij onderdeel van Boels Rental en werken sindsdien samen met Abird B.V. Zo kunnen wij u voorzien van diverse disciplines zoals licht-, lucht- en stroomvoorzieningen, hef- en hijsmiddelen, lasmiddelen en industriële gereedschappen. Gezamenlijk bieden we u landelijk een mooi pakket aan materieel en advies voor ieder project. Continu, 24/7.

English, Deutsch

Fusie
Samen met Abird kunnen wij als onderdeel van Boels Rental nog meer investeren in nieuw materiaal om de beschikbaarheid verder te laten toenemen, maar ook in het verder ontwikkelen van onze kennis op het gebied van onze specialismes. Zo kunnen wij u optimaal blijven voorzien van het juiste advies en kunt u beschikken over een breder assortiment aan huur- en koopitems. Gezamenlijk zijn wij binnen Boels dé industriële specialist en dit willen we graag uitdragen. Daarom fuseren we beide bedrijven per 1 januari 2019 tot één bedrijf en hanteren wij vanaf deze datum de naam Abird B.V.

Delta Rent B.V. komt hiermee te vervallen.

Aanpassen bedrijfsgegevens
Ten gevolge van de fusie zijn er enkele wijzigingen in onze tenaamstelling en betaalgegevens. Daarom verzoeken wij u vriendelijk deze per 1 januari 2019 aan te passen naar de volgende gegevens:

Abird B.V.IBAN: NL77RABO0137250274
Vestiging Abird | Oude-TongeBIC:RABONL2U
Boezemweg 6BTW nr: NL006507062B01
3255 MC Oude-TongeKVK nr: 24148307
T. +31 (0)187 645 133oude-tonge@abird.nl
www.abird.nlFacturen: invoices@abird.nl

We bezitten een unieke cultuur door onze specialismes, besef van kwaliteit, focus op veiligheid en servicegerichtheid van onze mensen. Het spreekt voor zich dat u hierop kunt blijven vertrouwen. Wij hopen dat u deze stap net zo positief zult ervaren als wij. Het zal leiden tot een verdere groei en het continue verbeteren van onze dienstverlening. Mag ik u bedanken voor onze samenwerking en erop vertrouwen dat we u van dienst kunnen blijven zijn én dat u profijt zult hebben van deze positieve ontwikkelingen.

 

Michel Hogervorst                                                            Jan de Graaff
Managing Director Abird                                                  Directeur Abird | Oude-Tonge

 

DelenPrinten

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden

Uw log-in aanvragen?

Vraag hier uw log-in aan en ontdek zelf de mogelijkheden.

Lees meer

Plasmasnijders

Nieuw in het verhuur assortiment: Hypertherm plasmasnijders

Lees meer

Veiliger werken?

Ontdek het assortiment persoonlijke bescherming

Lees meer

Keuren en certificeren

Uw eigen machines vakkundig laten keuren en certificeren.

Lees meer