Abird

   "Het kan altijd nog beter en daarom blijven we continu op zoek naar manieren om onze dienstverlening te optimaliseren." 

Bedrijfscertificaten

Abird is uiteraard ISO9001 en VCA gecertificeerd. Daarnaast zijn we aangesloten bij de Stichting Industriële Reiniging (SIR) en werken we voor de hef- en hijsmaterialen uitsluitend volgend de TCVT normen en met onze TCVT gecertificeerde keurmeesters.

We doen er alles aan om onze organisatie continu te verbeteren. Alleen op die manier kunnen we u steeds veiligere en betere diensten en producten leveren.

ISO 9001/2015

Met de ISO 9001 certificering waarborgen we de kwaliteit van onze producten en dienstverlening. Enerzijds door een gestructureerde aanpak van het verhuur en verkoopproces,anderzijds door een grondig test- en onderhoudsprogramma van het materieel.

VCA** 2008/5.1

De VCA certificering is belangrijk voor de veiligheid van u en onze werknemers. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en biedt een veelzijdig programma waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGMbeheersysteem.

SIR

Aangezien wij ook ademluchtappratuur leveren, is Abird aangesloten bij de de Stichting Industriële Reiniging. Deze stichting heeft tot doel het bevorderen en reguleren van veilig werken in de industriële reiniging. Sinds 1 januari 2005 moeten alle personen die bij industriële reiniging met adembescherming werken een geldig SIR certificaat hebben. Ook de bestaande en nieuw te bouwen apparatuur moeten aan de uitvoering- en uitrustingeisen uit het SIR handboek voldoen.

TCVT en VVT

Alle hef- en hijsmaterialen worden alle materialen geleverd via onze dochteronderneming Hef & Hijs Nederland. Hef & Hijs Nederland werkt uitsluitend met TCVT gecertificeerde keurmeester en keurt volgens de normen van de TCVT.  Daarnaast is Hef & Hijs Nederland een geassocieerd lid van de VVT, ofwel Vereniging Vertikaal Transport.

Certificeringen