Nu ook in Belgie

Terug

Abird is al meer dan 50 jaar actief als industrieel specialist op het gebied van tijdelijke lucht-, licht- en stroomvoorzieningen, hef- en hijsmiddelen, industrieel gereedschap en lasapparatuur. Sinds 2017 zijn we onderdeel geworden van Boels Rental. Naast onze bestaande locaties in Nederland en Duitsland starten wij een Abird-vestiging in het Antwerpse Havengebied om onze klanten die ook hier actief zijn beter van dienst te kunnen zijn.

Als onderdeel van Boels betrekken we een pand aan de Malagastraat 8 en verzorgen vanaf hier leveringen, service en reparaties. Dit doen we zowel bij u op locatie als rechtstreeks vanuit onze vestiging. Door deze nieuwe vestiging in het Antwerpse havengebied zijn we in staat om u ook in deze regio nog beter te kunnen voorzien van totaaloplossingen voor uw industriële projecten.

U mag van ons verwachten dat wij ook in België staan voor de kwaliteit, veiligheid en professionaliteit die u van ons gewend bent, met specialisten uit de regio en het assortiment dat u van ons kent. Continu, 24/7.

Abird | Antwerpen is bereikbaar via telefoonnummer +32 (0)3 500 5600. U bent uiteraard ook van harte welkom om een kijkje te komen nemen aan de Malagastraat en u te laten informeren over de mogelijkheden.

Publicatiedatum 29/04/2019