Boels Sanitation

NEWS_READING_TIME_LESSTHAN 1 NEWS_READING_TIME_MINUTE.

Terug

Bekijk hier de website van Boels Sanitation

Toiletverhuur ondergebracht bij Boels Sanitation.

Vanuit de historie van Delta Rent konden wij u toiletten aanbieden, maar sinds de integratie met Boels beschikken we over een partnerbedrijf dat sanitaire toiletvoorzieningen als specialisme aanbiedt; Boels Sanitation.

Boels Sanitation richt zich volledig op verhuur van sanitaire toiletvoorzieningen voor diverse toepassingen, waaronder bouw, industrie en infra. Mobiel sanitair, zoals de Bio Box behoort daartoe, evenals vacuümtoiletten, toiletunits, handwasgelegenheden etc.  De focus ligt volledig op kwaliteit en service op dit specialisme. Dat wordt bevorderd doordat er centraal met eigen planners en transporten wordt gewerkt.
Bekijk de website
Deze wijziging zal per 1 april ingaan. Vanaf dat moment kunt u voor vragen omtrent verhuur en reiniging van een toilet terecht bij Boels filialen in uw regio. Dit geldt ook voor lopende verhuringen.

 
Uiteraard blijft Abird beschikbaar als industrieel specialist voor uw huuroplossingen op het gebied van licht-, lucht- en stroomvoorzieningen, hef- en hijsmiddelen, industriële gereedschappen, lasmachines en toebehoren.
Heeft u vragen over bovenstaande, dan bereikt u ons rechtstreeks via telefoonnummer +31 (0)187 645 133 of via de mail: abird.oude-tonge@boels.nl.

Publicatiedatum 04/03/2020