Abird

"Het assortiment EX materiaal en LED verlichting is speciaal ontwikkeld voor onze klanten in de tankbouw." 

Tankbouw en onderhoud

Tankbouwprojecten vormen al vele jaren een wezenlijk deel van ons portfolio. Vanuit onze hoofvestiging in het Botlek gebied kunnen we er ook letterlijk niet omheen. Onze verschillende specialistische afdelingen sluiten  naadloos op elkaar aan om onze klanten in de tankbouw en het tankonderhoud van de meest relevante materialen te voorzien. Zo kunnen we innoveren en meedenken met de klant.

De energievoorziening plannen we tot in detail. Onze specialisten installeren de machines, trekken de kabels en vullen de brandstof tanks continu bij. Zodat u op een veilige en efficiënte wijze verder kunt met waar het echt om draait: de bouw en het onderhoud van de tanks.

Onze specialisten verlichten een gehele tank met slechts een aantal veilige, efficiënte en energie zuinige ledlampen. We leveren EX verlichting en zorgen voor de juiste werkverlichting op die plaatsen waar dit nodig is. We bevestigen de verlichting en halen het ook weer weg.

We leveren alle soorten elektrische en handgereedschappen, lasapparatuur, lasafzuiging, verbruiksartikelen en beschermingsmiddelen. Alles uiteraard getest conform NEN 3140. Bij ons kunt u het huren of kopen: afhankelijk van wat voor u het meest voordelig.

 

Ademlucht units

Abird biedt zowel 3- als 4-persoons ademluchtunits

Lees meer

Werken in EX zones

Ontdek het uitgebreide EX assortiment

Lees meer
+31 10
416 5511
Bel voor advies & mogelijkheden
24/7 bereikbaar
direct-contact-abird.jpg