Abird

 "Wij kennen de strenge veiligheidseisen in uw werkomgeving en zijn bekend met de specificaties van Lloyd's."

Maritieme sector en off shore industrie

Met onze wortels in de Rotterdamse haven, is de maritieme sector, één van de markten waarin we al jaren thuis zijn. Met onze machines en materialen wordt er gewerkt aan schepen, platformen en pijpleiding installaties.

Omdat schepen, platformen en pijpleidinginstallaties, nu eenmaal in delen aan elkaar worden gelast, komt er vanzelfsprekend veel laswerk en intern transport aan te pas. We leveren stroom, lasapparatuur, verlichting en alle hef- en hijsgereedschappen die nodig zijn in de verschillende processen. We keuren, certificeren en zorgen ervoor dat het materiaal altijd werkt, zodat u daar geen omkijken naar heeft.

Binnen ons assortiment voeren we speciale productlijnen die zijn afgestemd op de specifieke toespassingen in deze markt. Wij zijn er om uw projecten eenvoudiger, efficiënter en veiliger te maken. Ons materieel voldoet ruimschoots aan de internationale wetgeving op het gebied van elektrotechniek, veiligheid, geluid en milieu. Het personeel is gekwalificeerd en bekend met de strengste eisen in de maritieme sector. Én dat het werk naar mate de oplevering nadert soms dag en nacht door moet gaan, weten wij maar al te goed.

 

Wel het vermogen, niet de frequentie

Eenvoudig van 50 naar 60 Hz

Lees meer

Lasdampafzuiging

Veilig werken tijdens uw laswerkzaamheden

Lees meer

Veiliger werken?

Ontdek het assortiment persoonlijke bescherming

Lees meer
+31 10
416 5511
Bel voor advies & mogelijkheden
24/7 bereikbaar
direct-contact-abird.jpg