Abird

   "Minimaliseer stilstand met betrouwbaar materieel en een snelle adequate service."

Industrie en petrochemie

Al zo’n 50 jaar leveren we materialen en voorzieningen aan de aannemers en bedrijven in de industrie en petrochemie. Onze mensen zijn bekend met de specifieke procedures, veiligheidsvoorschriften, materiaaleisen en uitdagingen in deze branche. Onze machines worden standaard geleverd met vonkenvanger en zijn voorzien van een vloeistofdichte bodem.

We leveren een breed pallet aan generatoren, persluchtvoorzieningen, lasapparatuur, toebehoren, professionele gereedschappen en verbruiksmaterialen. De materialen zijn altijd goed onderhouden, gekeurd en gecertificeerd.

We werken met degelijke merken die bekend zijn in de industrie. Voor materialen die buiten ons eigen assortiment vallen, werken we samen met vast en gespecialiseerde partners. De afhandeling, coordinatie en administratie verloopt altijd centraal via Abird.

We denken mee met uw materiaalplanning en denken daarin vooruit. Zodat de projecten die u heeft aangenomen óf juist heeft uitbesteed zowel efficiënt als veilig kunnen verlopen. En de materialen die moeten er natuurlijk gewoon zijn. En wel precies wanneer uw personeel het nodig heeft.

Maar we gaan verder dan dat: we verzorgen graag een magazijn op locatie om alle materialen te beheren en controleren. We bieden concepten waarbij we materiaal op naam kunnen uitgeven met ons barcode systeem of RIFD chips. Zo worden producten herkenbaar, kosten beheersbaar en verloopt de materiaalvoorziening efficiënter.

 

Torc gereedschap

Ontdek het aanbod hydraulische momentsleutels

Lees meer

On Site Rental Store

Een uniek tijdelijk depot op uw lokatie

Lees meer
+31 10
416 5511
Bel voor advies & mogelijkheden
24/7 bereikbaar
direct-contact-abird.jpg