Abird

   "We zijn al 50 jaar thuis in de industriële en maritieme sector. We kennen de regels en toepassingen als geen ander."

Modulair ademlucht systeem succes

Van Gansewinkel Industrial is enthousiast over de mogelijkheden van de modulaire ademlucht unit die Abird afgelopen jaar op de markt introduceerde. Bij een aantal recente projecten is de modulaire unit succesvol ingezet en uitvoerder Michiel Mol ontdekte diverse voordelen aan deze nieuwe modulaire vorm van ademluchtvoorziening.

Michiel Mol, uitvoerder bij Van Gansewinkel Industrial is enthousiast over het nieuwe type ademluchtunit:

 "Ten eerste is het een handig te plaatsen ademluchtunit die dichtbij de werkplek (ook binnen) kan worden neergezet. Het voordeel hiervan is dat er met een normale lengte ademluchtslang kan worden gewerkt en indien er iets mis is, kun je direct reageren op het alarm signaal"

"Een ander voordeel is dat de unit geen lawaai maakt aangezien er geen dieselmotor aanwezig is. Daarnaast is het opstarten van de unit makkelijk en is het display duidelijk afleesbaar. Kortom, deze nieuwe stationaire ademluchtunit blijkt voor ons een handige unit om mee te werken."

Over de modulaire ademlucht unit

Abird introduceerde afgelopen jaar als eerste op de verhuurmarkt dit unieke modulaire ademluchtsysteem. Het systeem kan worden gekoppeld aan iedere luchtinstallatie en creëert van de gewone (pers)lucht vervolgens ademlucht volgens EN12021. Om veiligheid te waarborgen wordt de luchtkwaliteit realtime gemonitord. Tevens kan de unit worden voorzien van gasdetectie en een back-up voorziening.

De stationaire ademluchtfiltratie unit kan op iedere locatie worden ingezet waar u de beschikking heeft over een luchtvoorziening met een capaciteit van 300 ltr per minuut per gebruiker. Uiteraard kunnen we u voorzien van alle benodigde bijkomende artikelen zoals luchtslangen, verdelers en (volgelaat) maskers.

Het modulaire systeem vormt een uitbreiding op de reeds bestaande vloot met ademlucht apparatuur. Abird is aangesloten bij de SIR (Stichting Industriele Reiniging) en verhuurt onder andere 3- en 4-persoons ademluchtunits en 2-persoons ademlucht flessenkarren. De stationaire ademluchtfiltratie unit kan worden ingezet voor 4 personen.

Kijk hier voor ons volledige ademlucht assortiment. 

DelenPrinten

Terug naar overzicht

Veiliger werken?

Ontdek het assortiment persoonlijke bescherming

Lees meer

Lasdampafzuiging

Veilig werken tijdens uw laswerkzaamheden

Lees meer

Ademlucht units

Abird biedt zowel 3- als 4-persoons ademluchtunits

Lees meer
+31 10
416 5511
Bel voor advies & mogelijkheden
24/7 bereikbaar
direct-contact-abird.jpg