Abird

   "We zijn al 50 jaar thuis in de industriële en maritieme sector. We kennen de regels en toepassingen als geen ander."

Altijd bereikbaar en adequaat reageren

Tijdens de grote stop in 2013 van de Q8-KPE raffinaderij heeft Abird aan Johann Rohrer diverse ademlucht units met toebehoren geleverd. In de drukste periodes werden er met maar liefst 100 personeelsleden professionele schoonmaakwerkzaamheden verricht.

Johann Rohrer Netherlands B.V. is gespecialiseerd in het reinigen van tank- en andere industriële installaties. Tijdens de grote stop in 2013 van de  Q8-KPE raffinaderij heeft Abird aan Johann Rohrer diverse ademlucht units met toebehoren geleverd. Aangezien er bij het reinigen van petrochemische installaties  gevaarlijke dampen en gassen kunnen vrijkomen, moest er tijdens dit project veel met ademlucht worden gewerkt. Naast de ademlucht apparatuur heeft Abird uiteraard ook de benodigde slangen, maskers en  flessen geleverd.

Na afloopt kijkt Ravi Hanoeman, werkvoorbereider bij Johann Rohrer op Q8-KPE stop tevreden terug op de samenwerking met Abird.

"Onze contactpersoon bij Abird was écht 24/7 goed bereikbaar en reageerde snel en adequaat op onze wensen. Dit is voor ons heel belangrijk. Op een stop zijn er altijd onverwachte zaken. Indien je  om 5 uur belt voor extra materieel, is het heel belangrijk dat er snel wordt geschakeld en de spullen even later ook daadwerkelijk worden geleverd.

"Ook de service was prima. Gebruikte maskers werden tijdig  opgehaald en direct weer vervangen door gereinigde maskers.  Zo konden onze medewerkers altijd weer snel en veilig verder werken. Indien wij iets ander materieel nodig hadden, kon dit zonder problemen worden geregeld. Zo heeft Abird uiteindelijk ook nog vluchtmaskers, fietsen en H2S piepers geregeld "

Kijk hier verder voor ons aanbod op het gebied van ademlucht apparatuur

Kijkhier voor meer informatie over Johann Rohrer Netherlands B.V

DelenPrinten

Terug naar overzicht

Veiliger werken?

Ontdek het assortiment persoonlijke bescherming

Lees meer

Lasdampafzuiging

Veilig werken tijdens uw laswerkzaamheden

Lees meer

Ademlucht units

Abird biedt zowel 3- als 4-persoons ademluchtunits

Lees meer
+31 10
416 5511
Bel voor advies & mogelijkheden
24/7 bereikbaar
direct-contact-abird.jpg