Abird

   "We zijn al 50 jaar thuis in de industriële en maritieme sector. We kennen de regels en toepassingen als geen ander."

Ademlucht in de scheepsreiniging

Voor de reiniging van de bunkertanks van een schip, heeft Martens Cleaning recentelijk Abird ingeschakeld voor het leveren van diverse ademlucht apparatuur. De te reinigen scheepstanken bevatten resten van oliehoudende afvalstoffen. Hierdoor kon er alleen veilig worden gewerkt met behulp van speciale ademlucht apparatuur.

Martens Cleaning is een industrieel reinigingsbedrijf gevestigd in Vlissingen. Het bedrijf heeft diverse specialismen waaronder  industriële reiniging, rioolreiniging en tank- en scheepsreiniging. Bij het betreffende project moesten de bunkertanks van een schip volledig worden leeg getrokken en gereinigd.

 

Uiteraard kan het werken in vervuilde lucht gevaarlijk zijn en dienen er altijd de juiste veiligheidsmaatregelen te worden getroffen.  Om het personeel te kunnen voorzien van schone ademlucht, leverde Abird onder andere  ademlucht units, ventilatoren, ademautomaten en volgelaatmaskers. Alle apparatuur voldoet uiteraard aan de strengste eisen en wordt volgens de S.I.R. norm en EN12021 gekeurd en gecontroleerd.

Dhr. van Mossevelde werkzaam bij Martens Cleaning, was verrast over de snelle service levering.

“Bij onze projecten is er vaak ad hoc en onverwachts extra materieel nodig. Wij werken dan ook het liefst met verhuurpartijen die snel kunnen schakelen en leveren. Donderdag ochtend om 10 uur hebben wij contact opgenomen met de Abird vestiging in Zeeland. Twee uur later werd het materiaal al geleverd. Zo lopen wij geen vertraging op en kan er veilig worden gewerkt.”

Kijk hier voor ons volledige assortiment ademluchtapparatuur

DelenPrinten

Terug naar overzicht

Veiliger werken?

Ontdek het assortiment persoonlijke bescherming

Lees meer

Lasdampafzuiging

Veilig werken tijdens uw laswerkzaamheden

Lees meer

Ademlucht units

Abird biedt zowel 3- als 4-persoons ademluchtunits

Lees meer
+31 10
416 5511
Bel voor advies & mogelijkheden
24/7 bereikbaar
direct-contact-abird.jpg