Abird

   "We zijn al 50 jaar thuis in de industriële en maritieme sector. We kennen de regels en toepassingen als geen ander."

100% olievrije perslucht op Duitse raffinaderij

Afgelopen week heeft Abird een tijdelijke opstelling met haar nieuwste olievrije compressoren geleverd aan een grote raffinaderij in Duitsland. In verband met onderhoudswerkzaamheden aan één van de twee trafo’s die de spanning leveren aan het compressorhuis, moesten de regulieren compressoren tijdelijk worden ontlast.

Er zijn een drietal 100% olievrije compressoren geleverd die zijn ingezet met een druk van respectievelijk 4.5,  6.0 en 8.0 bar.  Elke compressor is voorzien van een eigen adsorptiedroger die zorg draagt voor het benodigde druk dauwpunt van -30 ˚C (DDP). 

Uiteraard heeft Abird ook de benodigde tanks, de olievrije slangen, het transport en de installatie verzorgd.  De aansluiting van de reguliere installatie op de drie tijdelijke olievrije compressoren is feilloos verlopen. Abird biedt een compleet assortiment op het gebied van 100% olievrije perslucht. Kijk op onze website voor meer informatie of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. 

Naast de levering van deze olievrije compressoren,  levert Abird op deze stop onder andere generatoren, transformatoren, stationaire- en hybride lichtmasten, compressoren, tanks, verdelers en bekabeling. Daarnaast zijn we aanwezig met een On Site Rental Store voor de uitgifte van materieel ter plaatste. Kortom Abird draagt zorg voor  de continuïteit van de stroomvoorziening en het luchtnetwerk tijdens deze stop. 

 

 

DelenPrinten

Terug naar overzicht

Veiliger werken?

Ontdek het assortiment persoonlijke bescherming

Lees meer

Lasdampafzuiging

Veilig werken tijdens uw laswerkzaamheden

Lees meer

Ademlucht units

Abird biedt zowel 3- als 4-persoons ademluchtunits

Lees meer
+31 10
416 5511
Bel voor advies & mogelijkheden
24/7 bereikbaar
direct-contact-abird.jpg