Abird

Industrial projects

Coördinatie van materieel, licht, lucht en stroomvoorzieningen tijdens grootschalige industriële projecten.

Abird Industrial Projects is gespecialiseerd in de planning en coördinatie van industrieel materieel, licht, lucht en stroomvoorzieningen tijdens industriële onderhouds- en nieuwbouwprojecten. 

Elk project is uniek en daar stemmen we in overleg met de klant de services op af. Op een industrieel project komt er immers meer bij kijken dan het leveren van de materialen.

Ademlucht units

Abird biedt zowel 3- als 4-persoons ademluchtunits

Lees meer

Minimale stilstand

Industriële projecten zijn al complex genoeg. Daarom zorgen wij voor één projectleider vanuit Abird. Deze zorgt ervoor dat elke aannemer op het juiste moment de gewenste materialen en voorzieningen ter beschikking heeft:  zo minimaliseren we stilstand en wachttijden. Daarnaast zorgen we ervoor dat er geen onnodige of dubbele materialen worden ingehuurd, zodat de kosten omlaag gaan.

De projectleider schakelt waar nodig onze productspecialisten in en zorgt ervoor dat alle activiteiten optimaal worden afgestemd. Via uw online project portal behoudt u continu de volledige controle over de ingehuurde materialen en afgenomen diensten.