Abird

  "We verzorgen advies, installatie, brandstofmanagement en monitoring van uw tijdelijke voorziening."

Aggregaat huren in Belgie

Stroomuitval kan voor consumenten al heel vervelend zijn, maar voor ondernemingen kan stroomuitval leiden tot problemen en aanzienlijke schadeposten. Zeker de ondernemingen waar stroom 24 uur per dag noodzakelijk is (denk aan datacenters en (chemische) industrie) dienen zich goed voor te bereiden op een eventuele afschakeling.  

Maak een noodstroomplan

Abird levert noodstroom aggegraten, dieselgeneratoren en/of stroomsets in Belgie. Vanuit onze vestigingen en/of depots in Schoten (België) en Geleen (Limburg) kunnen we voor u een volledige noodstroominstallatie verzorgen. Indien u een noodstroomplan wilt maken, neem dan tijdig contact op zodat u niet voor verassingen komt te staan. 

We leveren een uitgebreid assortiment dieselgeneratoren van de kleinere tot de grote vermogens. Naast tijdelijke stroomvoorziening kunnen we u ook helpen met verwarming, verlichting en perslucht. We hebben uitgebreide ervaring met noodstroom en werken al ruim 50 jaar in de industrie.

Bekijk ons assortiment aggregaten en/of neem contact op voor uitgebreid advies

Zoals wel bekend kan er in België deze winter als gevolg van de sterk verminderde netstroomcapaciteit worden overgegaan op gedeeltelijke afschakeling. In dit geval wordt de stroom maximaal 2 tot 3 uur afgesloten in elkaar afwisselende gebieden in België. 

Valt u binnen het afschakelplan

Bedrijven kunnen het afschakelplan raadplegen om te bepalen in hoeverre zij een risico lopen in het gebied waar het bedrijf is gevestigd. Klik op het kaartje hieronder om het plan per regio te kijken. 

Voorkomen beter dan genezen

Ook ondernemingen kunnen mee helpen om te voorkomen dat het stroomnet onnodig hoeft te worden uitgeschakeld. De Belgische overheid geeft diverse tips om energie te besparen.  Bekijk de energie bezuinigings tips voor belgische ondernemingen. 

Zoektermen: Noodstroom belgie, antwerpen, dieselgenerator huren Antwerpen, noodstroom huren, stroomset huren Antwerpen, Noodstroom Belgie, tijdelijke stroomvoorziening, afschakeling stroom, aggregaat huren Belgie

België

Abird België
Metropoolstraat 30
2900, Schoten
Antwerpen

T +32 3 289 16 91
M +31 6 22 41 22 44
M +31 6 27 62 3258
E info@abird.nl

Bekijk al onze vestigingen

Informatie of offerte?

Klik hier voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Lees meer

Brandstofmanagement

We verzorgen het graag voor u

Lees meer